Τηλεφωνικά κέντρα NEC XN 120

Σύντομη περιγραφή:

Υβριδικό Τηλεφωνικό κέντρο  εκλεπτυσμένη επικοινωνία με απλή χρήση το τηλεφωνικό κέντρο  που έχει το ανταγωνιστικό  πλεονέκτημα  να ξεκινάει  από 3 γραμμές και 8 εσωτερικά και μπορεί  να επεκταθεί στις 27 PSTN, 24 ISDN και 72 εσωτερικά με την ίδια  βασική μονάδα .

Περιγραφή:

Ξεκινάει από μικρή χωρητικότητα και επεκτείνεται μέχρι 72 εσωτερικά, με την ίδια βασική μονάδα. Έχειενσωματωμένη αναγνώριση κλήσης και στις γραμμές ΟΤΕ (PSTN-ISDN) και στις απλές συσκευές.
Στα εσωτερικά συνδέονται είτε ειδικού τύπου συσκευές είτε απλές (δεν υπάρχει περιορισμός).
Έχει ενσωματωμένο ξενοδοχειακό πρόγραμμα.
Υποστηρίζει εφαρμογές CTI.
Υποστηρίζει VOIP.
Ανταγωνιστική τιμή συστήματος και ειδικού τύπου συσκευών.
Υψηλή ποιότητα.
Πλούσιες δυνατότητες που συναντόνται σε ακριβότερα συστήματα.
Τηλεπρογραμματισμός μέσω Η/Υ.

Αναπτυσσόμαστε μαζί με την επιχείρησή σας

Το XN120 είναι το μοναδικό τηλεφωνικό σύστημα που μπορεί να ξεκινήσει τόσο μικρό, με τρεις μόνο γραμμές και οκτώ επεκτάσεις σε ανταγωνιστική τιμή, και να φτάσει στις 72 επεκτάσεις, χωρίς να χρειάζεται να αντικαταστήσετε το παραμικρό.

Ολοκληρωμένες επικοινωνίες φωνής

Από κεντρικό φωνητικό ταχυδρομείο (300 γραμματοκιβώτια), ευέλικτη δρομολόγηση κλήσεων, αυτοματοποιημένος εκπρόσωπος, γέφυρα συνδιάσκεψης και ηχογράφηση κλήσεων με ένα πάτημα.

Προστασία της επένδυσής σας

Αγοράζετε ένα νέο τηλεφωνικό σύστημα που σύντομα θα καταντήσει απαρχαιωμένο; Δείτε το XN120 από πιο κοντά. Ίσως υπάρχουν δυνατότητες που δε χρειάζεστε σήμερα, αλλά θα είναι απολύτως απαραίτητες για την επιχείρησή σας στο μέλλον. Το XN120 έχει τη δύναμη να ανταποκριθεί σε εκείνες τις απαιτήσεις.

Επεκτάσεις για κινητά

Με το XN120 μπορείτε να ενσωματώσετε το κινητό σας ως επέκταση. Αυτή η ενσωματωμένη δυνατότητα παρέχεται χωρίς επιπλέον κόστος. Μπορείτε να επικοινωνείτε με όποιον θέλετε, όπου κι αν είστε.

Εύκολη διαχείριση

Η απλή διαμόρφωση Plug-and-Play ελαχιστοποιεί την ανάγκη μόνιμου τεχνικού. Επαγγελματική διαχείριση σε πραγματικό χρόνο με την εφαρμογή MyCalls

Γρήγορη και επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

Όσο καλά κι αν είναι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας, η επιτυχία σας σε τελική ανάλυση καθορίζεται από το πόσο καλά φροντίζετε τους πελάτες σας. Αυτό που δίνει στην επιχείρησή σας το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα είναι η φυσική και άμεση επικοινωνία με τους πελάτες και τους συνεργάτες σας. Η σωστή επαγγελματική προσέγγιση είναι να διασφαλίσετε ότι το νέο σας τηλεφωνικό σύστημα θα μπορεί να παρακολουθήσει τις σημερινές ραγδαία αναπτυσσόμενες τεχνολογίες επικοινωνιών.