Τηλεφωνικά κέντρα NEC SL1000
Τηλεφωνικά κέντρα NEC SL1000

 

Η σειρά SL είναι μία έξυπνη και οικονομική λύση επικοινωνίας, η οποία συνδυάζει το χαμηλό κόστος, την αποτελεσματικότητα, την ΙΡ τηλεφωνία, έχει την δυνατότητα να προσαρμόζεται στις ανάγκες οποιασδήποτε μικρής επιχείρησης και είναι φιλική προς το περιβάλλον.

Περιγραφή:

Ξεκινώντας από 4 γραμμές PSTN και 8 υβριδικά εσωτερικά, το SL1000 επεκτείνεται μέχρι 48 PSTN, 36 ISDN, 16 SIP trunks, 128 υβριδικά και  16 IP εσωτερικά.
Έχει ενσωματωμένη θύρα LAN για προγραμματισμό από υπολογιστή και εκτύπωση των κλήσεων (SMDR), 1 ενσωματωμένο κανάλι προαπάντησης με δυνατότητα 4 διαφορετικών μηνυμάτων, 2 ενσωματωμένους ρελέ για άνοιγμα πόρτας, θυροτηλέφωνα που συνδέονται σε θύρες υβριδικών εσωτερικών χωρίς την ανάγκη για ξεχωριστή κάρτα.
 
Μία εξαιρετικά συμφέρουσα λύση

Με την πολύ καλή τιμή του, το σύστημα αυτό είναι εξαιρετικά συμφέρον οικονομικά. Το κινητό τηλέφωνο μπορεί να οριστεί σαν τηλεφωνητής όταν ο χρήστης δεν βρίσκεται στον χώρο εργασίας του, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των όλο και πιο κινητικών εργαζομένων. Έχοντας πρόσβαση σε χαρακτηριστικά όπως η αναγνώριση κλήσης, η εκτροπή κλήσης και το φωνητικό ταχυδρομείο, είναι σαν να είναι κανείς στο γραφείο, είτε ταξιδεύει, είτε έχει κολλήσει στην κυκλοφορία.

Η σειρά SL «όλα-σε-ενα» έχει κατασκευαστικά τέτοιες δυνατότητες προσαρμογής, ώστε μία εταιρεία μπορεί να ξεκινήσει από έναν ελάχιστο αριθμό τεσσάρων τηλεφωνικών γραμμών και οκτώ τηλεφωνικών επεκτάσεων και να αναπτυχθεί έως και πάνω από εκατό γραμμές. Το σύστημα αυτό καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από προηγούμενα μοντέλα και διαθέτει την επιλογή του αυτόματου standby όταν το γραφείο είναι κλειστό, ελαχιστοποιώντας έτσι τις δαπάνες για ηλεκτρικό ρεύμα.

Με την ηγετική θέση μας παγκοσμίως και την μεγάλη πείρα μας σε επαγγελματικά συστήματα επικοινωνίας και εφαρμογές τηλεφωνίας γραφείου, έχουμε πολύ ξεκάθαρη άποψη για το πώς καλύπτονται οι ανάγκες τόσο μικρών, όσο και μεγάλων οργανισμών και επιχειρήσεων. Οι λύσεις και τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στις υψηλότερες δυνατές προδιαγραφές ποιότητας και είναι γνωστά για την μεγάλη αξιοπιστία, αντοχή και τεχνική υπεροχή τους.
Εύκολη εκπαίδευση, εύκολη εγκατάσταση και εύκολες πωλήσεις
Εκτός από το γεγονός ότι αποτελεί μία πολύ ανταγωνιστική λύση για μικρές επιχειρήσεις, η σειρά SL είναι η πιο φιλική στις πωλήσεις μέχρι σήμερα. Με τα ελάχιστα δυνατά βήματα προγραμματισμού o πραγματικός χρόνος που χρειάζεται για να εγκατασταθεί το συγκεκριμένο σύστημα είναι λιγότερος από μία ώρα. Περιλαμβάνοντας πλήθος χαρακτηριστικών και λειτουργιών τηλεφωνίας, εύκολα στην κατανόηση και τη χρήση, η εκπαίδευση των συνεργατών και των τελικών χρηστών είναι η ελάχιστη δυνατή. Χάρη στην μακροχρόνια ενασχόλησή μας και παράλληλα, την γνώση και εμπειρία μας στην ικανοποίηση των αναγκών των μικρών επιχειρήσεων, στην σειρά αυτή, έχουμε καταφέρει να συμπεριλάβουμε την πιο πρόσφατη τεχνολογία και λειτουργικότητα εναρμονισμένη με την ανάγκη για οικονομία, κινητικότητα και για συσκευές φιλικές προς το περιβάλλον.

SL-1000_NEC_BR_SL1000_GRE